![]()  | 
   producent av lokal samisk mat 
  | 
| 
 
 
 
  | 
Om företaget
 
 
 Vi är ett litet familjeföretag i Mittådalen. Vi styckar och förädlar ca 100 renar per år. 
 Vi har ett eget styckeri hemma på gården. En rökkåta där vi röker Suovas. All fisk kommer från fjällsjöar här i området.  Vi har en liten försäljningsbod i Mittådalen där vi säljer renkött, fjällfisk, älgkött, hjortronsylt och lite presentartiklar som vi tillverkar själva. Vi finns i Mittådalen efter vägen upp mot Flatruet. 
 
 
 Erter att min man Jon Artur avled fortsätter jag Ann-Helen att driva företaget som förut. Jag bor och har vårat företag i Mittådalen 2 mil norr om Funäsdalen.  
                                                      
   
  
                                                                
 
 
  | 
* Jon Artur och Ann Helen Renhuvud - ger dig en samisk matupplevelse